Events

Ook voor de leukste (strand)activiteiten, workshops en trainingen bent u bij ons op het juiste adres. Voor de begeleiding van deze activiteiten werken wij samen met ervaren professionals. 

Bij Millersbeach draait het om u. U stelt het menu samen, u bepaalt wat we gaan doen. De jarenlange ervaring zetten onze professionals in om er voor u een onvergetelijke en zorgeloze dag van te maken. Daarom adviseren zij u ook graag. Gaan het liefst een uurtje aan tafel brainen en waven om vervolgens het ultieme programma samen te stellen en een mooie prijs te maken.

Alles is mogelijk bij Millersbeach. Van een klein feestje voor de kinderen tot een 24-uurs bedrijfsuitje voor 100 man en van een inspirerende teambuilding activiteit tot intieme sessie yoga-on-the-beach. Beachvolleybal, beachtennis, powerkiten en vliegeren, zandsculpturen, Cocktailworkshop...

U vraagt, wij draaien. U ontspant, wij rennen, vliegen en vermaken.

Maatwerk voor uw eigen activiteit kan ook worden verzorgd. Een spetterend (bedrijfs)feest met een zomerse barbecue of buffet in een eigen ruimte met heerlijke hapjes en drankjes is uiteraard ook mogelijk.

Wilt u alvast kijken wat de mogelijkheden zijn, bekijk dan onze brochure!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met events@millersbeach.nl